Çiçekçi Ferhat Akkaya:” Ürünler biraz pahalı. Geliş fiyatı pahalı olduğu için ürünler değerinin üzerinde satılıyor. Seller ve don olayı nedeniyle ürünler zor yetişiyor. Sonuç olarak satışlar iyi. Herkes memnun. En çok ilgi orkide ve güle. Papatyaya da ilgi var. Bir adet gül 10 lira. Orkide 120 lira. Sevgilileri bekliyoruz” dedi. 
“PIRLANTAYA İLGİ DÜŞÜK”
Kuyumcu Mehmet Fakıoğlu: “Satışlarımız iyi. Halkın 14 Şubat’a talebi var. Sevgililer arasında altın popüler. 14 Şubat'ta satışların daha iyi olacağını düşünüyorum. Fiyatlarımız uygun. 400 liradan tek taşlarımız başlıyor. Pırlantaya ilgi bu sene biraz düşük. Fiyatlar çok yüksek ama taşları biraz küçülterek fiyatları aşağı çekmeyi düşünüyoruz. Sevgililere çağrımız 14 Şubat’ı 15 Şubat’a bağlayan gece bu özel gün sona eriyor. 14 Şubat’ta alışveriş yapsınlar. 15 Şubat’ta sıkıntı olabiliyor”
“SEVGİLİLERİ BEKLİYORUZ”
Kuyumcu Emirkaan Tozduman: “Satışlarımız iyi. Sevgililer Günü nedeniyle biraz hareket var. Genel olarak altın kolyeler, bileklikler en çok sattığımız ürünler. Pırlantaya ilgili oluyor ama fiyatları biraz yüksek olduğu için genel olarak pek tercih edilmiyor. Fiyatlar dövizin yükselmesinden dolayı genel olarak yükseldi. Daha alternatif ürünler var. Sevgililer birbirlerine hediye alsın. Onları bekliyoruz” (Erkan Uysal) 
 

Editör: TE Bilisim