Geçtiğimiz Cumartesi Günü yapılan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimlerinde belirlenen 69 meclis üyesi, ALTSO Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu’nu belirlemek için sandık başına gitti. Saat 10:00’da ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde Eray Erdem ve ekibinin yer aldığı mavi liste, Bilal Gömeç ve ekibinin yer aldığı kırmızı liste ile yarıştı. İlçe Seçim Kurulu tarafından yönetilen seçim sonucunda Eray Erdem başkanlığındaki mavi liste 35, kırmızı liste ise 34 oy aldı. Organ seçimlerini 12 komite alarak kazanan Eray Erdem’in başkanlığı da resmi olarak tescillendi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı seçimi ise saat 15:00’da gerçekleştirilecek. 
ALTSO’NUN YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;
Yönetim Kurulu Başkanı 
Eray Erdem
Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Ahmet Paşaoğlu
Kadir Hacıkadiroğlu
Mustafa Girenes
Hasan Yeniacun 
Hasan Serter
Mesut Ersoy
Yakut Benal 
Adil Memiş
Cem Özcan
Hakkı Uysal
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Önder Görgülü
Hasan Atılay
Gülabi Öztürk
Mustafa Yürekli
Veysi Karakuyun
Çağatay Mert Akkaya
Halil İbrahim  Daye 
İmdat Gömeçoğlu
Meryem Küpçü
Serkan  Can
TOBB DELEGELERİ DE BELLİ OLDU
Yapılan seçimde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul Delegeleri de belli oldu. Mavi listede yer alan, Bilal Korkmaz, Önder Görgülü, Muammer Soylu, Mehmet Kural, Veysi Aladağ ve Gülabi Öztürk TOBB Genel Kurul Asil Delegesi olarak seçildiler. Murat Uz, Ömer Duman, Ömer Özmetin, Ali Kürkçü, Paşa Yiğitbay ve Bayram Ali Geçgel ise TOBB Genel Kurul Yedek Delegesi olarak seçildi. 
DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
ALTSO Konferans Salonu’nda yapılan seçimde Mustafa Kemal Kahya, Ali Orkan, Selman Cebeci, Vedat Kaygısız, Mustafa  Yalçın ve İbrahim Karaçomak Disiplin Kurulu Asil Üyesi, Yusuf Ergin, Feyzullah Uludağ, Hasan Çavuşoğlu, Nevzat Tuncer ve Oğuz Dursun ise Disiplin Kurulu Yedek Üyesi olarak seçildiler.