Alanya Eczacı Odası Temsilciliği tarafından Ela bebeğe destek olmak için ilçede başlatılan kampanya kapsamında Antalya Eczacı Odası Çatlak Havan Tiyatro Topluluğu tarafından Lope de Vega’nın ‘Çılgın Bir Aşk’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) sahnelenen oyunu Uzman Eczacı Antalya Eczacı Odası Başkanı İsmail Erçin, Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilcisi Ufuk Aras Solmaz, ilçedeki eczacılar ile aileleri ve davetliler izledi. Eczacıların bir aşk hikayesini anlattığı oyun izleyicilerden bol bol alkış aldı. Oyun sonunda Ela bebek için yürütülen kampanyanın destekçilerinden Cemile Pehlivan, Erçin ve Solmaz’a üzerinde Ela bebeğin fotoğrafının bulunduğu tabloyu hediye etti. Oyunun ardından konuşan Erçin, Alanya temsilciliği yönetimine, izleyicilere ve tiyatro ekibine teşekkür etti. 


“TEDAVİ OLMASI EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ”
Solmaz da Ela bebeği Dubai’ye göndermenin ve tedavi olmasının en büyük istekleri olduğunu söyledi. Solmaz, Ela bebek için destek verenlere teşekkür etti. 
“UMARIM DEVLET BUNA BİR ÇÖZÜM BULUR”
Pehlivan ise, “Ela’nın sağlık sorunu var. Ailesi de yardım toplamak için canlı yayında. Ben onlara vekaleten geldim. Herkesin yüreğine sağlık. Alanya’da bir SMA hastası bebeğimiz var. Umarım en kısa zamanda devlet buna bir çözüm bulur ve bizler bu kadar savaş vermek zorunda kalmayız” dedi. Çatlak Havan Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Sinem Korola da tiyatro topluluğunun bu tür organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğini söyledi. – Erkan Uysal