CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, genel merkez tarafından iktidara gelinmesi durumunda uygulanacak Aile Destekleri Sigortası’nı Alanya’da tanıtacaklarını söyledi. Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, sözlerine parti genel merkezinin hazırladığı Aile Destekleri Sigortası’nı tanıtarak başladı. Karadağ, “Bu teklif 1971’de devlet tarafından yapılması gereken bir projeyken günümüze kadar hala uygulanmamış. Aile Destekleri Sigortası’nı halkımıza duyuracağız. Bu Türkiye’de olmazsa olmazlardan ve tamamen aile destekli bir çalışma. İnşallah CHP iktidar olduktan ve bu proje uygulandıktan sonra hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Aile Destekleri Sigortası’nın tanıtımını tüm Alanya’da yapacağız” dedi. 
“KİM SUÇLAMALARA MUHATAP OLMUŞ AÇIKLANMALI”
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan Yarderesi Camii yakınındaki Hazine arazisi ile ilgili bir takım rant iddialarının söz konusu olduğunu ifade eden Karadağ, “Oradaki bir parselin 18 uygulamasının daha sonra satın alınması ve imar çıkartılması konuları geçiyor. Bu konular herkes tarafından farklı bir şekilde ima edilmeye çalışılıyor. Bir cami imamı ve cami ismi kullanılarak bu yapılıyor. Yetkililerin bu olayı açık şekilde aydınlatması lazım. Kim bu konuya veya suçlamalara muhatap olmuş? Bunların açık ve net olarak ortaya çıkması lazım” diye konuştu.
 “ALLAH GÜÇ, DERMAN VERSİN”
Ekmeğin fiyatının 4 TL’den 5 TL’ye çıkarılmasına da değinen Karadağ, “Zam konusunu söyleye söyleye artık dilimize pelesenk oldu. Her gün her şeye zam geliyor. Bunlara artık yetişmek mümkün değil. İnsanlarımızın yedikleri besinlerin başında ekmek geliyor. Günde 6-7 ekmek alan aileler var. Bu insanların artık geçinmeye gücü kalmadı. Çok zor durumdalar. Bu iş nereye varacak? Bir seçim takviminin açıklanması bile ülkemizde zam veya yanlış giden konular için durma noktasına getirerek ekonomide rahatlama söz konusu olacak. Allah’tan dar gelirli, sabit gelirli tüm vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Allah güç, derman versin” dedi. – Erkan Uysal

Editör: TE Bilisim