BBP İlçe Başkanı olarak Mehmet Uğur görevlendirildi. BBP Alanya İlçe Teşkilatı, Kasım 2020’de Antalya’daki diğer ilçe teşkilatları ile birlikte kapatılmış, o dönem ilçe başkanı olarak görev yapan Fevzi Yıldırım, BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşları tarafından Aralık 2021’de kurulan Milli Yol Partisi’nin kurucu ilçe başkanı olmuştu.
ALANYA’YA ATANAN YAMAN GÖREVİ BIRAKMIŞTI
Şubat 2021’de ise, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin olurları ile BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış tarafından Alanya İlçe Başkanı olarak Özgür Yaman atanmıştı. Mahmutlar eski Belediye Başkanı ve BBP Divan Kurulu Üyesi Alaattin Çakır’ın yeğeni olan Yaman ise işlerinin yoğunluğunu sebep göstererek görevini bırakmıştı.
ALANYA’YA YENİ BAŞKAN ATAMASI YAPILDI
Yaşanan süreçte teşkilatlanmasına devam eden BBP birçok ilde çalışmalarını tamamladı. BBP Alanya İlçe Teşkilatı’na ise Mehmet Uğur atandı. Göreve gelmesinin ardından açıklama yapan Mehmet Uğur, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Mustafa Destici’ye, Genel Başkan Yardımcımız Alaattin Çakır’a, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Eren’e, İl Başkanımız Murat Barış’a bana güvendikleri ve bu önemli görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. BBP çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur” dedi. – Haber Merkezi