Alanya Belediyesi’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Meclise MHP Grubu’ndan Kerim Aydoğan, Kerim Ertekin, Mehmet Babaoğlu, Adem Er, AK Parti Grubu’ndan Mehmet Ali Kiriş, Ali Rıza Kayacı, Arif Tok, Ahmet Dayanç, CHP Grubu’ndan Hüseyin Yaman, İYİ Parti Grubu’ndan Hasan Can Kamburoğlu ile Hasan Basar mazeret bildirerek katılmadılar. 
“KİTAP FUARI 9 EKİM’E KADAR SÜRECEK”
Meclis grup sözcülerinin ardından üyelere hitap eden Başkan Yücel, sözlerine vatan için şehit düşenlere Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Yücel, “Alanya Kitap Fuarı, Alanya Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Yetişkin ve çocuk kitapları ile buluşturduğumuz etkinliğimiz yazarların söyleşileri ile devam ediyor. 9 Ekim’e kadar fuar çeşitli etkinliklerle sürecek” dedi. 
2 GÜN TRIATLON HEYECANI YAŞANACAK
15-16 Ekim tarihlerinde Alanya Triatlon Avrupa Kupası ve  2022 Paratriatlon Dünya Kupası yarışmalarının gerçekleştirileceğini açıklayan Yücel, “Dünyanın birçok ülkesinden sporcuları Alanya’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Alanya triatlon arışlarında çıtasını hep daha yükseğe taşıyacak. Taşıması için de mücadele ediyoruz. Tüm sporseverleri 2 gün sürecek yarışlara davet ediyorum” diye konuştu. 
“ALANYA’NIN EN ÖNEMLİ FESTİVALLERİ ARASINDA OLACAK”
“21-22-23 Ekim’de Avokado ve Tropikal Meyve Festivali düzenleyeceklerini söyleyen Yücel, “Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz festival kapsamında bölgemizdeki tropikal ürünlerin marka ve ekonomik değerinin artırılması kapsamında etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bunun Alanya’nın en önemli festivaller arasında yer alacağına inanıyoruz. Festivale tüm tarım sektörü temsilcilerini, üreticileri ve Alanya halkını davet ediyorum” diye konuştu.  ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle muhtarları kutlayan Yücel, cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yılının coşku ve heyecanına yakışır bir kutlama programı hazırladıklarını söyledi.