Alanya Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında başladı. Başkan Yücel, meclisin kadın üyelerine ve personele çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Açılış yoklama, grup sözcülerinin ve Belediye Başkanı Yücel’in konuşması ile devam eden mecliste Plan ve Bütçe Komisyonu raporlarının görüşülmesi ile devam ediyor. 


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farklı etkinliklere imza atan Alanya Belediyesi, Alanya Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara moral, motivasyon olması amacıyla Alanya Kültür Merkezi’nde bir organizasyon düzenleyecek. 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketine atfen düzenlenecek etkinliklerde, sergi ve yardım kermesleri tertiplendi. 


8 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te düzenlenecek programla sergi ve dayanışma kermesinin ziyarete açılacağını duyuran Başkan Yücel, Alanya’daki depremzedeleri ve vatandaşları davet etti.

Ramazan Meydanı Uğur Işılak konseri ile doldu taştı  Ramazan Meydanı Uğur Işılak konseri ile doldu taştı