Bakan Karaismailoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Alanya’da, ilk olarak Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Karaismailoğlu’nu Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, meclis üyeleri ve birim amirleri çiçekle karşıladı.
FETHİN 800. YILI ANISINA KEYKUBAT HEYKELİ
Başkan Yücel, Karaismailoğlu’na Alanya’nın fethinin 800. yılı anısına Sultan Alaaddin Keykubat’ın heykeli ve Alanya ipek kozasından üretilmiş örtü hediye etti. Karaismailoğlu, Alanya Belediyesi’nin anı defterini de imzaladı.
BAŞKAN YÜCEL’DEN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA “ULAŞIM” SUNUMU
Ziyarette Başkan Yücel, Karaismailoğlu’na kent genelinde ulaşım projeleri ile ulaşım alanındaki sorunları ve çözümlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Karayolları şantiyesine yapılacak Millet Bahçesi Projesi, Oba Mahallesi ve otoban bağlantısı projesinin revize edilmesi, Kestel Mahallesi kavşak düzenlemesi, Mahmutlar Alanya-Taşkent yolu düzenlemesi ve imalatının yapılması, Mahmutlar-Taşkent Kuş Yuvası arası yolların tamamlanarak Konya ile bağlantımızın güçlendirilmesi, Mahmutlar-Kargıcak Çevre Yolu bağlantıları kamulaştırma talebi, Yeşilöz Mahallesi Balıkçı Barınağı, Güzelbağ-Gündoğmuş Karayolu projeleri yer aldı. Karaismailoğlu, Yücel’in talep ve projelerine gereken desteğin sağlanacağı sözünü verdi. Yücel de, “Sayın bakanımıza Alanya’mıza derdiği destek için Alanya halkı adına teşekkür ediyorum. Alanya olarak artık 2023 hedeflerimize daha yakınız” dedi.