Burak Gül

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel TÜRSAB Alanya BTK tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısında konuştu. Konuşmasında ilk olarak Alanya’nın sosyal yapısına vurgu yapan Başkan Yücel,   “Her mikrofon aldığımda üstüne basa basa söylüyorum. Alanya dünyanın en mutlu en güzel ve en güvenli şehridir. Tabii ki bu şehrinde en güzel noktası yerlisi yabancısı herkesin birlikte yaşaması ve buranın da vazgeçilmezi turizm. Bu memleketin en ücra köyünde markette satılan bir ekmek bile dolaylı olarak turizme bağlıdır. “ ifadelerini kullandı. 

“KESTİĞİMİZ CEZALAR ŞEHRİN HUZURU İÇİN”

Kesilen cezaların şehrin huzuru için olduğuna işaret eden Başkan Yücel, "Bu şehirde acenteleri çok büyük bir katkısı var. Ekonomisine ve sosyal dengesine verdiğiniz desteklerden dolayı bu şehirde huzur, mutluluk var. 5 yıllık tecrübelerime şehrimizi daha iyi yıllara taşımak için bir çok idealimiz var. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Yönetim şeklim ve ekip arkadaşlarımla her zaman eleştirilmekten keyif alan biriyim. Hatalarımız olduysa bu şehrin hak ve menfaatleri içindir. Bir sürü şehir gezdik kimse bizi dükkanına buyur etmedi. Eğer biz bazı arkadaşlarla sıkıntı yaşadıysak, herkesin cevabını verebilecek durumdayız. Bizim burada aldığımız tedbirler bu şehrin geleceği ile ilgiliydi. Her zaman bunun hesabını verebilirim" dedi.

“BİZ MÜCADELE EDERKEN BAZILARI GÜLÜYORDU”

Bir katılımcının İskele'de çok fazla çığırtkanlık sorunu olduğunu ve buna bir çözüm istediklerini dile getirmesi üzerine Başkan Yücel, “İskele’yi AlanyaBelediyesi yaptırdı.  Maliyetini, her şeyini Alanya Belediyesi karşıladı. Kendi öz varlığı kadar oraya sahip çıktı. Ama maalesef statü olarak iskele tarım işlerinde maalesef böyle bir yasa var. İnşallah bu yasalar da bir gün gelir hak adaleti bulur benim bile iskeledeki limana girme hakkım yok. Biz oralarda mücadele ederken birçoğu gülüyordu. Ama iskele bir gün emin ellerde olacak merak etmeyin.” Şeklinde konuştu.