Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’nde esnaf ve belediye personelleriyle bir araya geldi. Sabah 08.00’de Konaklı ve Payallar mahallelerinde görevli, temizlik işleri, fen işleri, park ve bahçeler ile sosyal yardım işlerine bağlı belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Yücel, batı bölgesindeki çalışmaları değerlendirip, personelin talep ve önerilerini dinledi.

40 YILLIK AYAKKABI USTASINA ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, personelle istişare toplantısının ardından Konaklı Mahalle esnaflarını ziyaret etti. İlk olarak Konaklı’da 40 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Mehmet Yaşar’ı ziyaret eden Başkan Yücel, ardından çarşı esnaflarını gezerek tek tek ellerini sıktı, sohbet etti.

KONAKLI ESNAFI İLE BULUŞTU

Esnaflarla oturan, onların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bugün Konaklı Mahallemizde güzel bir gün geçirdik. Önce mesai arkadaşlarımızla buluşarak bölgemizdeki çalışmalar hakkında istişareler yaptık; ardından da esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri samimiyetle karşılayıp güler yüz ile uğurlayan bütün esnaflarımıza teşekkür ediyor, bereketli işler diliyorum” dedi.