Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya’da İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Vasilievich Rogoza’yı ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti.  ALTSO’nun faaliyetlerinin ve iş insanlarının beklentilerinin konuşulduğu ziyaretlerde ikili ilişkilerin geliştirilmesi konusunda da fikir alışverişi yapıldı. Başkan Şahin ziyaretlerle ilgili, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Antalya’da ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerdeki amaçımız hem görevine yeni başlayan il müdürlerimize hayırlı olsun demek ve hem de iş insanlarının taleplerini anlatmaktı. Bölgemize yapılacak hizmetlerle ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Kurumlarla her zaman iyi ilişkiler kurarak hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza hizmet etmeyi kendimize görev kabul ediyoruz. Yaptığımız görüşmeler Alanya’mız için hayırlara vesile olsun. “ dedi. ALTSO Heyetinin ilk durağı göreve yeni atanan Antalya İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Mustafa Başoğlu’nun makamı oldu. Başkan Şahin açıklamasında “Paşamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca Antalya Orman Bölge Müdürümüz Vedat Dikici’yi de ziyaret ettik” dedi. 
İŞ İNSANLARININ TALEPLERİ VERGİ DAIRESI BAŞKANINA İLETİLDİ
Başkan Şahin ve beraberindeki heyet Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’a da  iade-i ziyarette bulundu. Şahin burada yaptığı açıklamada, “Ziyarette son ekonomik gelişmeler ve iş insanlarının vergi mevzuatı açısından beklentileri konusunda son derece yararlı bir görüşme gerçekleştirdik” dedi. 

BAŞKONSOLOSTAN ŞAHİN’E PLAKET

ALTSO Heyeti bu ziyaretlerin ardından ise Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu  Oleg Vasilievich Rogoza’yı makamında ziyaret ettik. Başkonsolos Rogoza, yakın dostum dediği ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e ziyaretlerinin  anısına bir plaket takdim etti. ALTSO Başkanı Şahin, “Ziyarette başta turizm olmak üzere bölgemizi ilgilendiren birçok alanda görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz anısına bize plaket takdim eden Sn. Başkonsolosumuza gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği nedeniyle teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim” dedi. Şahin ve yönetiminin Antalya’daki son durağı ise Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er oldu. Şahin, Hüseyin Er’i ziyaretinin ardından, “Alanya’mızda da başarıyla görev yapan Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz, Alanya’mızın evladını makamında ziyaret ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.