Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne yönelik Ermenistan işgalinin ardından oda hizmet binasına dev Türk ve Azerbaycan Bayrağı astırmış, ardından da bayrak kampanyası başlatarak Demirtaş esnafına ve Alanya sanayi esnafına Türk ve Azerbaycan Bayrağı dağıtmıştı.  Başkan Şahin, devam eden bayrak kampanyasıyla ilgili olarak “Tek Millet, İki Devlet sloganıyla Kardeş Azerbaycan halkının yanındayız” dedi. 
Bu amaçla dün Demirtaş mahalle ve hal esnafları ile Alanya Sanayi Sitesi esnaflarına Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıtan Başkan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri bugün de, Konaklı ve Payallar hallerini ziyaret ederek, iki kardeş ülkenin bayraklarını dağıtmaya devam etti. Başkan Şahin, yarın da Alanya hal esnafını ziyaret ederek, Türk ve Azerbaycan Bayrağı dağıtacak. 
Konaklı ve Payallar hal esnafı ise Başkan Şahin’e duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, “Kardeş Azerbaycan’ın her zaman yanındayız. Ermenistan’ın yaptığı saldırıları kınıyoruz” dediler. 
BAŞKAN ŞAHİN: “AZERBAYCAN HALKININ YANINDAYIZ”
Ermenistan’ın sivil yerleşim yerlerine yaptığı saldırıyı iş insanları olarak kınadıklarını belirten Başkan Şahin, farkındalık oluşturmak üzere bayrak kampanyası düzenlediklerini ifade etti. Şahin, “Kardeş Azerbaycan’ı her zaman destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. Kardeş Azerbaycan halkına destek vermek, onlara manevi olarak da yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bayrak kampanyasını başlattık. Sonuna kadar Azerbaycan’ın yanındayız. Ermenistan’ın Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne karşı yaptığı haksız saldırıları iş insanları olarak da şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.