Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Alanya'daki temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi’ne ziyarette bulunan Toksöz, MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.


DURUSOY’DAN KALKINMA VE REFAH VURGUSU 
Tanışma toplantısının ardından sektörlerin yaşadığı sorunlar ve ihtiyaçlar ele alınarak değerlendirme yapıldı. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Durusoy, Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlayacak ve halkın refah seviyesini yükseltecek çalışmalar için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca ALTSO başkan adaylarından ilk olarak misafir ettikleri Toksöz ve heyetiyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.


TOKSÖZ: MARKALAŞMA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Toksöz ise Alanya için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini, Alanya'nın markalaşması ve ilçenin mevcut potansiyel varlıklarının değere dönüşmesi için uygun yatırımlarla şehrin değerini çok daha iyi bir seviyeye getirebileceklerini, bunun için hazır olduklarını, proje ve fikirlerini gayretle çalıştıklarını aktardı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı, Toksöz'ün anı defterine duygu ve düşüncelerini yazması, ilçe için birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi ile sona erdi.