Yeni ekip üyelerine 'hoş geldiniz' diyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeşil liste adayı Tunahan Toksöz, sosyal medya aracılığı ile duyurusunu yayınladı.Destek mesajlarının yağmur gibi yağdığı yeşil listede herkes mutlu görünüyor. Ekip üyeleri tam kadro olarak saha ziyaretlerini kenetlenmiş bir şekilde sürdürüyor. ALTSO Başkan Adayı Toksöz, "Esnafımızın sorunlarını tek tek dinledik ve çözüm odaklı projelerimizi hazır hale getirdik. Biz birleştirici bir anlayışla köprüler kurduk. Adilane ve gerçekçi bir yönetim anlayışını benimsedik. Olmayacak hiçbir şeyi gerçekleştirme sözü vermedik. Sağ olsun esnafımız, üyelerimiz büyük bir teveccüh gösterdi. Göreve gelir gelmez, Alanya ekonomimizi çok daha iyi yerlere el birliği ile getireceğiz.

Sorunları biliyoruz, çözüm için geliyoruz sloganımızla ve Alanya sevdamızla göreve talip olduk. Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. 24 meslek grubunda da 5 Kasım tarihine biz hazırız. Üyelerimiz kararını çoktan vermiş, sandık gününü bekliyoruz. Bugün iki iş insanımızı daha açıkladık. Mehmet Emin Çintaş ve Hasan Şimşek'e hayırlı, uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum.

Bugün aynı zamanda Mevlid Kandili Peygamber Efendimizin doğduğu gece olarak kabul edilen bu mübarek gecenin feyzi, ülkemize, milletimize, Alanya'mıza hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm İslam Alemi'nin Mevlid Kandili'ni kutluyorum." olarak görüşlerini paylaştı.