5 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri öncesi başkan adayı olarak çalışmalarını sürdüren Eray Erdem, Alanya Sanayi Sitesi'ndeki iş insanlarını ziyaret etti. Ekip arkadaşları ile birlikte sanayi içerisinde yer alan tüm esnafa selam veren Erdem, hal hatır sordu ve talepleri dinledi. 
"OLUMLU HAVA BİZİ MOTİVE ETTİ"
Alanya Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, "Sanayi içerisinde faaliyet gösteren iş insanlarımızın bize olan güven ve desteği bizi motive etti. Ne denli doğru bir yolda olduğumuzu bir defa daha anladık. Kendilerine bizi sıcakkanlı karşılamaları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
"SANAYİ ŞEHRİN BEL KEMİĞİ" 
Erdem, ticaretin temelinde sanayinin önemli yeri olduğuna işaret eden açıklamasında, "Bazı bölgelerimizde ticaret ve sanayi odaları ayrı ayrı hizmet verir. Alanya'da ikisi tek çatı altında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak birleşik. Bu bizim ticareti koordineli biçimde geliştirebilmemiz için önemli bir avantaj. Sanayi demek üretim demek ancak sanayi sitesi demek her şey demek. Burada halkın deyim yerindeyse teknik olarak tüm ihtiyaçları giderilmekte. Alanya Sanayi Sitesi'nin sıkıntıları da gün geçtikçe daha büyük seviyeye çıkıyor. Ortak akıl ile Alanya Sanayi Sitesi'nin sorunlarının çözümü için çalışmalar yapacağız" diye konuştu. – Haber Merkezi