Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, ekip arkadaşları, Ahmet Paşaoğlu, Selman Cebeci, Mustafa Kemal Kahya, Feyzullah Uludağ, Rukiye Okşar, Muzaffer Şenol, Kadir Hacıkadiroğlu, Mehmet Kural ve Hasan Özkan ile birlikte Müstakil Sanayici İş Adamları Deneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Erdem ve ekibini MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Durusoy, Erdem’e seçim sürecinde başarılar diledi. 
“ANMEY ALANYA İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Ziyarette, Durusoy’un da içerisinde yer aldığı 11 MÜSİAD üyesi iş insanının ortaklığı ile kurulan Türkiye’nin ilk ve tek Avokado ve Tropik Meyve Entegre Tesisi (ANMEY) de konuşuldu. Durusoy, ANMEY hakkında ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ve ekibine bilgiler verdi. Erdem, projenin Alanya için çok değerli olduğunun ve bu tarz bölgeye özgü ürünleri ön plana çıkaracak projelerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. 
“İSTANBUL OFİSİ YARARLI OLACAKTIR”
Durusoy, Eray Erdem’e ALTSO Başkanı seçilmesi durumunda ALTSO Ankara Ofisi’nin faaliyetine devam edip etmeyeceğini sordu. Erdem, Ankara Ofisi’nin faaliyetini sürdüreceğini ve bunun yanında İstanbul Ofisi’nin de açılacağını söyledi. Durusoy ise Ankara Ofisi’nin yanı sıra İstanbul Ofisi’nin de açılmasının iş insanları için oldukça yararlı bir uygulama olacağını vurguladı. 
“KAZANAN HAMAL, KAYBEDEN PATRON OLACAK”
Erdem, 5 Kasım’da seçimi kazanacak başkanın çok çalışması gerektiğini ifade ederek, "Alanya’nın menfaatleri doğrultusunda ALTSO’ya büyük sorumluluklar düşüyor. Seçim sonrasında başkan olacak kişi tabiri caizse iş insanlarının hamalı olacak. Seçimi kaybeden kişi ise kendi şirketinde patron olmaya devam edecek. Bize burada bu imkanları kazandıran Alanya’ya hamal olmayı borçluyuz” diye konuştu.