Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) 5 Kasım’da gerçekleştirilecek genel kurulunda Başkan Adayı olan Eray Erdem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı üyelere seslenen Eray Erdem son olarak Kestel Mahallesi’ne giderek bazı komite üyesi iş insanları ile istişare ve ziyaret amaçlı temaslarda bulundu. Sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayan Erdem, Aydemir Group Ailesi’nden Kamuran Karaman, Mecnun Aktürk ve Uğur Çelikkıran’ı, Sunsu Havuz Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal’ı ziyaret etti. 

ERDEM VE EKİBİ MEŞHUR TOSTU TATTI
Erdem ve ekibi ardından Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Yardımcısı Kerim Küçülmez’i ziyaret edip meşhur tostunun da tadına baktı.

“GELİN ALANYA İÇİN BERABER ÇALIŞALIM”
Erdem daha sonra ziyaretlerine Kestel Hafriyat Sahibi Ali Çatal ve Orun Proje Sahibi Ufuk Küçülmez, Serdar Uygun İnşaat & Emlak Sahibi Serdar Uygun ve Zülfikar Çelik’in yanı sıra Kondol Hafriyat sahibi Ali Kondol’u, Efe Bey İnşaat Sahibi Nuri Çelik ve ARF  İnşaat Sahibi Harun Uyar ile devam etti. Erdem, ziyaretlerde iş insanlarıyla sohbet edip hedeflerini ve çalışma prensiplerini anlattı. Görüştüğü ve henüz görüşemediği ALTSO üyesi iş insanlarına bir çağrıda bulunan Erdem, “Gelin ortak paydamız Alanya olan bu çalışmalarda beraber çalışalım. Beraber kazanalım ve hep birlikte Alanya’ya hizmet edelim” dedi. – Haber Merkezi