Alanya’da 7’den 70’e her kesimin desteği ile tedavisi için ihtiyaç duyulan 1 milyon 850 bin doların toplanmasıyla tedavi için Birleşik Arap Emirlikleri’nin şehri Dubai’ye giden Ela bebekten sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. 2 ay önce gittiği Dubai’deki Al Jalila Çocuk İhtisas Hastanesi’nde tedavisine başlanıp Zolgensma isimli ilacı alan Ela bebek’in ilacın olumlu etkilerini görmeye başladı. Anne Nuray Ünal ve baba Hayrullah Ünal, sevindiren haberi Ela’nın kampanyasının yürütüldüğü Instagram hesabından duyurdular.

Çift videolu paylaşımlarında “Zolgensmanın olumlu etkilerini görmeye başladık. Zolgensmayı alalı tam bir ay oldu ve ilacın yan etkilerini en az derecede yaşadık çok şükür. Bir yandan da fizik tedavimize aksatmadan devam ediyoruz. Daha önceki yaptığımız paylaşımlarla bu videoyu karşılaştırdığınız zaman farkı görmek mümkün. Zamanla fizik tedavi çalışmalarıyla daha da iyi olacak inşallah, buna inanıyoruz. Lütfen sizlerde dualarınızı eksik etmeyin. Allah kimseyi bu çaresizlikle sınamasın. İnşallah tüm yavrularımız Zolgensma ilacına kavuşur. İyi ki varsınız.” ifadelerine yer verdi.

Ela bebek, tedavi sayesinde bağımsız hareket edebildiği gibi beslenme konusunda da kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.