Dim Barajı Sulama Projesi’nin ikinci kısım sulamasının Sedre Çayı’na kadar tamamlanan bölümündeki Seki, İshaklı, Demirtaş, İspatlı, Aliefendi mahallelerinde bulunan sulama hatlarının dolumuna başlanmıştı. Bugün İshaklı Mahallesi’nde, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Alanya Belediye Meclis üyeleri ve İshaklı Mahalle Muhtarı Rasim Okyanus’un katılımı ile proje alanları ve sulama kanalları incelendi. 
MUHTAR OKYANUS’TAN TEŞEKKÜR 
Doğu mahallelerinde tarımsal sulamada çekilen sıkıntıların bir bir çözülerek daha modern bir sulama sistemine geçtiklerini, bu yüzden devlet büyüklerine, milletvekillerine ve Toklu’ya ne kadar teşekkür edilse az olduğunu söyleyen İshaklı Mahalle Muhtar Rasim Okyanus, hizmeti ayaklarına getiren herkese teşekkür etti. 

TOKLU DİĞER BÖLGELER İÇİN DE MÜJDE VERDİ
Ekibi ile birlikte İshaklı Mahallesi’ndeki programa katılan  Toklu, Alanya için tarımın önemi çok büyük olduğunu vurguladı. Toklu, “Modern sulama projelerimizle çiftçimizin ve üreticimizin daha konforlu ve kaliteli üretim sağlaması için her hizmet bizim boynumuzun borcu. Bu düzeyde yapmış olduğumuz yatırımlar ile Alanya’mızın topraklarının daha bereketli hale gelmesi ve çiftçimizin daha kaliteli ürün elde etmeleri büyük önem arz ediyor.   Alanya 2. Merhale Projesi kapsamındaki inşaatı devam eden Dim Barajı 2. kısım sulamasının Sedre Çayı’na kadar tamamlanan bölümündeki Seki, İshaklı, Demirtaş, İspatlı, Aliefendi mahallelerinde bulunan sulama hatlarının dolumuna geçtiğimiz ay itibariyle başlanmıştı. Dim sulaması 2 kısım inşaatında bugün itibari ile 640 hektar alanı sulamaya açıyoruz. İshaklı, Seki, Aliefendi, İspatlı ve Demirtaş bölgelerimizde projedeki imalat çalışmaları Özvadi Hocalar, Yeşilöz bölgelerimizde devam ediyor. Önümüzdeki süreçte üst bölgelerin de sulama kanalı ile buluşacağı çalışmaların başlayacağını müjdesini vermek istiyorum. Yıl sonu itibariyle projenin tamamlanması hedefleniyoruz. Bölgemizle alakalı konularda sürekli istişare halinde olduğumuz başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, milletvekillerimize Alanya'mıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. – Haber Merkezi