Alanya Belediyesi, Alanya Kent Konseyi ve STK’larla iş birliği içerisinde Kültür Merkezi’nde gelirleri depremzedeler yararına harcanacak sergi ve kermes etkinliği düzenledi. Etkinlikler kapsamında doğanın uyanışı, umudun simgesi, baharın müjdecisi “Badem Çiçekleri” temasıyla sergi düzenlendi. Alanya Kent Konseyi ise Kültür Merkezi girişinde “Dünya Kadınlar Günü’nde Bir Konteyner Bir Yuva” isimli dayanışma kermesi düzenledi.

NURHAN ÖZCAN: “YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Programın açılışında konuşan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “Öncelikle tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Bugüne gelirsek de özel ve güzel bir amacımız var. Alanya Belediyemiz ile işbirliği içerisinde kadınlar olarak depremzede vatandaşlarımızın yaralarına merhem olabilmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Umuyoruz ki bugün pek çok depremzedemize yardım etme fırsatı bulacağız. Bu anlamda tüm siyasi partilerimize, STK’larımıza, odalarımıza, başkanlarımıza ve siz değerli misafirlere oldukça büyük görev düşüyor” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL: “EMEK VEREN TÜM KADINLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ın ardından ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparak tüm vatandaşları depremzede vatandaşlara destek için birlik olmaya davet etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Yücel, “Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açtığımız kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru ürünlerini bugün sizlerle buluşturuyoruz. Aynı zamanda Alanya Kent Konseyimiz de 6 Şubat’ta yaşadığımız ve hepimizi derinden etkileyen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız yararına bir kermes düzenlediler. Bu özel günde büyük bir duyarlılık ve dayanışma örneği sergileyen Kent Konseyimizin Başkanı Sayın Nurhan Özcan ve kermesin düzenlenmesinde emek sarf eden katkı koyan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kestelspor deplasmandan eli boş döndü  Kestelspor deplasmandan eli boş döndü 

ATATÜRK PORTRESİ 49 BİN TL’YE KERİM SARIKAYA’NIN

Gelirleri konteyner alımında kullanılacak sergide ve kermeste Atatürk Portresi de açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Portreyi 49 bin TL açık artırma bedeliyle Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Başkanı Kerim Sarıkaya aldı. Alanya’daki siyasi parti temsilcileri de 10’ar bin TL’lik destek bağışında bulundu.