AHMET’E UMUT GECESİ
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yaşayan Abdülkerim ve Pınar Çaltı çiftinin SMA TİP2 hastası bebekleri Ahmet’in tedavisi için gereken paranın toplanmasına yönelik dün canlı yayın programı düzenlendi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan da katıldı. 
BİNLERCE KİŞİYE ULAŞILDI
Programa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, çok sayıda siyasi yönetici, iş insanları ve ünlü isimler telefon ve görüntülü görüşme ile bağlandı. Kuruluş Osman dizi ekibi, Aleyna Tilki, Şafak Sezer, GS Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim gibi isimler sosyal medya hesaplarından katıldıkları yayınlarla binlerce kişiye ulaşmayı sağladı. 

HEP BİRLİKTE KURTARACAĞIZ 

Canlı yayında yaptığı konuşma ve özel telefon görüşmeleriyle bağışın toplanmasına destek sağlayan Belediye Başkanı Yücel, “Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, o yiğit de ülkeyi kurtarır” özdeyişini hatırlatarak “Bu anlayışı ile hareket ederek Ahmet’i kurtarmak için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 

ALANYASPOR’DAN 500 BİN TL 

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, canlı yayına bağlanarak kulüp olarak Ahmet bebek için 500 bin TL’lik destek sağlayacaklarını açıkladı. 

4 SAATTE 2 MİLYON TL 

Ahmet’e Umut Gecesi’nde siyasi parti ilçe başkanları bağış toplamak için birbirleriyle yarıştılar. Program sırasında kendilerine gelen bağış bilgilerini paylaşan siyasilerin yanı sıra birçok iş insanı ve yönetici de programa bağlanarak bağışlarını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü gibi bazı isimler ise miktar açıklamadı. 4 saate yakın süren canlı yayında bağış miktarını açıklamak istemeyenler dışında 2 milyon TL toplandı. Program boyunca 9 bin 750 SMS desteğinden de 195 bin TL katkı sağlandı.