“AHMET BEBEK BİZİM DE ÇOCUĞUMUZ”
Kermese katkı sunan herkese teşekkür eden İYİ Parti İlçe Kadın Politikaları Başkanı Şenol Gülbahçe, Ahmet bebeğe bir umut olduklarını söyledi. Gülbahçe, “Bütün Alanya oldu aslında. Katılım da çok güzel. Herkese teşekkür ediyorum. Ahmet bebek sadece annesinin, babasının değil, bizim de çocuğumuz. İnşallah güzel bir para toplarız” dedi. 
“BİR NEBZE ÇORBADA TUZUMUZ OLURSA ÇOK MUTLU OLURUZ”
İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Banu Özel Tutğaç da, Ahmet’in Alanya'nın hatta tüm Türkiye'nin bebeği haline geldiğini söyledi. Tutğaç, “Biz de elimizden geldiği kadarıyla İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanımız önderliğinde destek olalım dedik. Hepimiz gönlümüzden geldiğince destek olduk. Arkadaşlarımıza da duyurarak evimizde hazırladığımız yiyeceklerle buraya getirdik. İnşallah bizim de desteğimizle Ahmet bebek kurtulacak. Bir nebze çorbada tuzumuz olursa çok mutlu oluruz” diye konuştu. 
“ALANYA BU SÜREÇ İÇERİSİNDE KENETLENDİ”
İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan da Alanya’nın Ahmet bebek için kenetlendiğine dikkat çekti. Arıkan, “Alanya’mızın bir değeri, evladı olan Ahmet bebeğe katkı sağlayabilmek adına siyasetin dışında toplumsal bir olay olarak gördüğümüz meseleyi burada arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Sağ olsun il ve ilçe başkanlarımız da teşrif ediyor. Alanya bu süreç içerisinde kenetlendi. Kadirşinas bir toplum örneği gösterdi. Bu konuda katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
“DAVETE İCABET ETTİK”
DEVA Partisi İl Başkanı Özgür Özbek de, “Alanya ziyaretimiz vardı. Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan bu konu hakkında bilgi verdiler. Biz de davete icabet ettik. Sağ olsun başkanıma davet etti” dedi.  DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan ise, Ahmet bebeğe yardımları için Arıkan’a teşekkür ederek, bebeğin en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu. – Erkan Uysal