Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba, Çıplaklı ve Cikcilli için elzem olan ancak tarım arazisi olması nedeniyle bir türlü yapımı gerçekleştirilemeyen Kıvrasılar Sokak’ta yapılan yol çalışmasını yerinde inceledi. Projenin son hali ile ilgili bilgiler alan Yücel ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yücel ilk olarak koronavirüs ile mücadele ile birlikte hizmetlerin devam ettiğine dikkat çekerek, “Korona virüsle mücadelemizle birlikte belediye olarak halkımıza daha rahat, konforlu bir yaşam sergilemek adına rutin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diye konuştu. 
“3 BAŞKAN ESKİTEN YOL”
Açıklamalarına devam eden projeyle ilgili bilgi vererek devam eden Başkan Yücel, “Bugün de güzel çalışmalara yine bir imza atıyoruz. Çünkü benden önce 3 tane belediye başkanımızı eskiten bir yol var. Ben dördüncü belediye başkanıyım. Bu geçen zaman dilimi içerisinde çok şükür ki bizlere nasip oldu. Hem Oba Mahallesi’ni hem Çıplaklı Mahallesi’ni hem de Kuzey Cikcilli Mahallesi’ni en kısa yol olarak bu bölgeye bağlıyor ve iki çevre yolunu birbirine birleştiriyor. Bununla birlikte sahildeki ana caddeye kadar insanların rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlayabilecek. Çarşamba Kavşağı’na de bayramdan sonra başlayacağız. Bu kavşaktan sonra da Çıplaklı Mahallesi’nin de bir giriş yolu olacak ve Çıplaklı’yı da Oba’ya bağlamış olacağız. Bu yola da direkt paralel olarak bağlanmış olacak.” Dedi. 
3 AİLEYE TEŞEKKÜR
“Bugüne kadar bölgenin tarım arazisiydi.” Diyerek sözlerini sürdüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bizlere destek veren Özdemir, Kelleci ve Erkek ailelerine teşekkür ediyorum. Bu yollar bize ihtiyaç olduğu için planda olmasına rağmen gönüllülük esasıyla bizlere terk ettiler. Kısa zamanda sanat yapılarıyla birlikte temel altyapılarını ve üst yapısını yaparak bir ay içerisinde sağlıklı bir şekilde bu yolumuzu hizmete açacağız. Bu yol yıllarca beklenen, arzu ediliyordu. Alanya’da birkaç kritik yoldan birisiydi. Sokağa her çıktığımızda ve mahalle sohbetlerinde bu yol soruluyordu. Her tarafı birbirine bağlayan bir bağlantı yoluydu. Hamdolsun bunu da bu şekilde çözmüş olduk” İfadelerini kullandı. 
“RAHAT BİR ÇIKIŞ GÜZERGAHI OLUŞTURULDU”
Mamadı Mevkii’nde devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Yücel, Büyükhasbahçe ve Küçükhasbahçe mahallelerinde de imar problemlerinin 20 yıl sürdüğünü ifade etti. Başkan Yücel, “Geçtiğimiz dönemde imar sorununu çözmüştük. Bu dönemde de hem altyapısı hem üstyapısı hem de TEDAŞ, Telekom ve ASAT ile birlikte koordineli bir şekilde bunların da altyapıları yapıldı. Mamadı ve Büyükhasbahçe yollarının üstyapılarını yapmaya çalıştık ve oradan Mamadı’ya bağladık. Buradan da yaylaya da rahatlıkla bir çıkış güzergahı oluşturuldu.  Genişletildi, alt ve üstyapıları da tamamlandı. Orası da bayram arifesinde halkın kullanımına sunuluyor” Şeklinde konuştu. 
“ALANYAMIZA YAKIŞIR BİR YOL OLACAK” 
Atatürk Caddesi de sağlıklı bir şekilde 2 aydır insan, güvenlik öncelikli bugüne kadar güzel bir çalışma oldu. Yüzde 85’i bitti. Bayram arifesinde de kalan çalışmaları bitireceğiz. 15 gün içerisinde o yolu en güzel şekilde Alanya’mıza yakışır bir şekilde halkın kullanımına açacağız. Trafiğin de ne kadar rahatladığını bugünlerde görüyorsunuz” ifadelerini kullandı. - Erkan Uysal