Alanya Belediyesi Aile Kadın Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonu’ndaki genel kurula üyeler katıldı. Genel kurulda Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya’nın açılış konuşmasının ardından divan üyeleri seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mücahit Kaya tarafından faaliyet raporu sunuldu. Faaliyet raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulda yürütme kuruluna Mücahit Kaya, Müzeyyen Gökçen Nazifoğlu, Hasan Oymak, Muhittin Alp, Şeymanur İrem Durak, Cemal Kerem Sidar, Fatma Sevil Erdoğan Tanışık,  Merve Uğur, Cem Karcıoğlu, Merve Kaya, Bahar Şen, Fahriye Nalan Demiral, Beyza Akdağ, Ayşegül Özcan, Gaye Değirmenci, Fırat Mıhçı ve Şükrü Özer oy birliği ile seçildi.

“UZLAŞMACI ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Genel kurulda gençlik meclisi başkanlığı için tek aday olan Mücahit Kaya oy birliği ile başkan seçildi. Kaya, “Genel kurul üyelerimize ve yürütme kurulu üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Ortak paydamız Alanya ilkesiyle tarafsız ve uzlaşmacı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim