Düğün sezonu ile birlikte, sosyal medya üzerinden sahte hesap açan bazı organizatörler, evlenecek çiftlerin en mutlu günlerini kabusa çevirebiliyor. Bu çerçevede Etkinlik-Sen İstanbul İl Başkanı ve By Mustafa Organizasyon’un sahibi Mustafa Bozkurt, evlenecek çiftlere tavsiyelerde bulundu. Sosyal medyanın yoğun kullanılmaya başlandığı dönemde açılan sahte hesaplar üzerinden, çiftlerin dolandırılmaya başlandığını söyleyen Bozkurt, merdiven altı firmalara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Patika Derneği’nden Alanya Belediye başkan adaylarına çağrı  Patika Derneği’nden Alanya Belediye başkan adaylarına çağrı 

Sahte organizatörlerin, kafe ve düğün olacak otel veya restoranlar ile görüşüp kaporaları aldığını da ifade eden Mustafa Bozkurt, iş yeri olmayan şahıslara kapora verilmemesi gerektiğini de söyledi. İş yeri olan sendika veya derneklere kayıtlı firmaların tercih edilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Bozkurt, “En güzel gününüz kabusa çevrilmesin” diyerek evlilik hazırlığındaki çiftleri uyardı.