Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde resmi bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ile bayramlaştı ardından bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

BAŞKAN YÜCEL, PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Yücel ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. Ardından Alanya Kültür Merkezi’ne geçen Başkan Yücel, burada Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, protokol üyeleri, siyasi parti liderleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

ALANYA’NIN ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Bayramlaşma programının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol üyeleri Alanya Garnizon Şehitliği’ne giderek şehitlerin ruhlarına dua okudu. Şehit mezarlarını tek tek ziyaret eden Başkan Yücel, mezarlara karanfil bıraktı.

KOLLUK KUVVETLERİ İLE BAYRAMLAŞTILAR

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek görevi başında bulunan kolluk kuvvetleri ile bayramlaştı.Başkan Yücel, kolluk kuvvetleri ile sohbet ederek verdikleri emek ve yerine getirdikleri görev için hepsine tek tek teşekkür etti.

HUZUREVİNDE YAŞLILAR ZİYARET EDİLDİ

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti. Başkan Yücel, huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşırken yaşlılarla bol bol sohbet etti, karanfil verdi.

Kaymakam Ürkmezer ile Başkan Yücel, huzurevi sakinleri ve Sevgi Evi çocuklarıyla birlikte Bocce oynayarak keyifli bir bayram günü geçirdiler.

BAŞKAN YÜCEL ŞEHİT UYSAL’IN AİLESİNİ UNUTMADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel son olarak, 2018 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın baba evini ziyaret etti. Burada şehit yakınlarıyla sohbet eden Başkan Yücel, şehit ailesinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Şehit Ailesi, ziyaretinden ötürü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkürlerini iletti.