Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde vatandaşların taleplerini yerine getiren Belediye, yaptığı faaliyetlerle kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirecek çalışmalarla taktir topluyor.
DİM ALACAMİ VE AKÇATI MAHALLESİ’NDE YOL VE İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMASI
Tüm kırsal mahallelerde belirlenen program kapsamında oldukça geniş bir alanda hizmet veren Alanya Belediyesi, mahalle yollarında yapılan çalışmalarla yol kalitesini artırarak vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Akçatı Mahallesi’nde heyelan tehlikesi bulunan grup yolunda önlem amaçlı istinat duvarı çalışması başlattı.
Dimalacami Mahallesi’nde yol çalışması, Sapadere Mahallesi’nde ise altyapı çalışması devam ediyor.


YÜCEL: “HER ALANDA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yapılan hizmetlerle, hayatlarının kolaylaştığını belirten vatandaşlar, mahalle ziyaretlerinde Başkan Yücel’e ilettikleri sorunların çözüme kavuşmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın tamamını bir bütün olarak gördüklerini belirterek; “Şehir merkezi, kırsal mahalle, yayla ayrımı yapmaksızın vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz vatandaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.