SMA hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak, gönüllü ev hanımlarını atölyede Ahmet'e destek için buluşturmak, kermes düzenlemek gibi çeşitli faaliyetlerde bulunmak için atağa geçtiklerini belirten Cemile Pehlivan çok hızlı düşünüp, harekete geçtiklerini belirtti.
KOZA VE REÇEL YAPILIYOR 
Sembolik ve kullanılabilir boylarda koza ve turunç reçeli üretmeye başladıklarını aktaran topluluk üyelerinden Cemile Pehlivan, ''Son 10 günde 300 bin lira yaklaşık para kazandık. Kozayı broştan üreterek ve tüm park ve bahçelerden toplanan turunçlardan yapılan reçelleri kendimiz doldurup çevremizden yardım isteyerek başladık. Biz bir tanesini satarız kar ederiz derken 5 tanesini, 10 tanesini birden alan oldu. Bizim gayretlerimizden dolayı bir müteahhit iş adamı 100 bin lira destekte bulundu'' diyerek atölye çalışmalarına ilişkin yoğun ilgiyi belirtti.
ZAMAN DARALIYOR
Zamanın her geçen gün aleyhe işlediğini belirten Pehlivan, sadece destek olun yardım edin demek yerine seslerini duyurabilmek için anlamlı bir çalışma başlattıklarını belirtti. Pehlivan Gönüllü Annelerin çalışmalara 24 saatlerini ayırdıklarını belirtti. Gönüllü anneler AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’yu da ziyaret ederek bundan sonraki süreçte neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulundular. – Haber Merkezi