Köyün birinde bir mezar soyguncusu varmış .Köyde ölen olduğu zaman ,daha cenaze mezara koyulur koyulmaz o gece mezarı soyulurmuş .Köylü mezarı soyanın kimliğini bilmesine rağmen ,adamın yüzüne karşı tek laf bile edemezlermiş .Ancak arkasından "Allah belasını versin "diyerek beddua etmekle yetinirlermiş . 
Gel zaman ,git zaman mezar soyguncusu hastalanmış ,ölüm döşeğinde oğlunu çağırmış "Bak oğlum.,size yedirdiğim her lokmanın parasını ,mezar soyarak kazandım .Artık ölmek üzereyim ,biliyorum ardımdan tüm köylü sevinip bayram edecek ,hiç kimse Allah Rahmet eylesin diyerek bir Fatiha bile okumayacak "
Bu oğlanın çok gücüne gitmiş "Baba,sana söz veriyorum arkandan bütün köylüye Rahmet okutacağım " 
Mezar soyguncusu ölmüş ,bütün köy bayram havasında . Aradan İki veya Üç gün geçer köyde yine bir cenaze olur .Köylüler gönül rahatlığı ile cenazeyi mezarlığa defnedip evlerine dönerler.Ertesi gün cenaze sahipleri ,yakınları mezarlığa gittiklerinde birde ne görsünler? Mezar yine açılarak soyulmuş ,birde ölünün kıçına bir kazık sokulmuş .Köylüler bu görüntü karşısında dehşete düşerek .
"Babası ,Allah rahmet eylesin mezarı soyardı ama hiç olmazsa ölünün kıçına kazık bari sokmazdı "demişler . 
2020 yılını 21.Yüzyılın en lânetli yılı olarak 
görüp ,uğursuzluk getirir diyerek nişan ,evlilik törenlerini bile 2021 yılına erteleyeler var.Insanlar haksız da sayılmaz Dünya 2020 yılını Kovid-19 Pandemisinin öldürücü etkileriyle mücadele ederek geçirdi. 
Yaşanan depremler ,kuraklık ,açlık ,bölgesel savaşlar 2020 yılını dahada uğursuz hale getirdi Ademoğlu'nun gözünde . 
"Gelen gideni aratır "diye klişe bir söz
vardır .Rahmetli anam çok kullanırdı "Bir kötü gidip ,bir iyi gelmez "derdi.2021 Sabahı gözümü elektrik,doğal gaz gibi temel ihtiyaçlarımıza yapılan zamlarla açtım . 
Ardından Cumhurbaşkanımızın "Sözcü Gazetesi okumayın ,Ben okumuyorum .Kimsede para verip almasın"İfadesinin ardından Sözcü hakkında soruşturma başlatılması .İnsanın aklına artık hangi gazeteyi okuyacağımıza Cumhurbaşkanı mı karar verecek sorusunu getiriyor .Ben Cumhuriyet ve Birgün Gazetesi okuyorum Acaba Sayın Cumhurbaşkanım bir sakıncası var mı? 
Üniversitelere Rektörlerin seçimle değil Cumhurbaşkanı tarafından atanması ,en son örneği ülkenin en saygın üniversitelerinden birisi olan Boğaziçi Ünıversitesine kayyım olarak Cumhurbaşkanı tarafından atanan Rektörün öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından protesto edilmesi ,öğrencilerin polis tarafından coplanması ve tutuklanması ,ardından Üniversitenin kapısına vurulan kilit özgürlükler adına pek hayra yorumlanacak gibi gelmiyor bana. Birde Kovid-19 virüsünün mutasyona uğraması vs Daha yılın 
ilk günlerindeki panoromaya bakılınca 2021 yılı ülkem adına pekde hayırlara vesile olacak gibi görünmüyor ÜMİT EDELİM GELEN GİDENİ ARATMASIN