Aytemiz Alanyaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynayacağı Göztepe karşılaşması İzmir’de yaşanan deprem dolasıyla TFF tarafından bir ileri tarihe ertelenmişti. Alanyaspor haftayı iyi değerlendiremediği apaçık ortada. Karşılaşmayı sahada Trabzonspor kale arkasından dikkatle izlerken görev yaptığım Sabah Akdeniz Gazetesi’ne de fotoğraf yani enstantane çektim.
***
FİFA Kokartlı Hakemimiz Ali Palabıyık Alanyaspor'a yapılan faulleri görmezden gelirken faullerin çoğunu Trabzonspor lehine çaldı. Sahanın kale arkasında kendimi zor tuttum. Alanyaspor Medya Sorumlusu Teoman Eriş “Aman abi küfür edersen ceza gelir” dedi. Canlı yayın mikrofonları ise yanımızdaymış.
***
Gelelim Alanyasporlu oyunculara. Sahada dökülen oyuncular vardı. Sanki geçtiğimiz hafta maç yapmışlar gibi sahada döküldüler. Bu oyuncular geçtiğimiz hafta çok mu yoruldular. Oynadıkları futbol kendilerine hiç yakışmadı. Akşam Alanyaspor-Trabzonspor maçını mutlaka izlemişlerdir. Kendilerine çeki düzen versinler. 
Babacar Khouma’yı Alanyaspor listesinde göremeyince bu karşılaşma zor geçecek dedim. Dediğim gibi de oldu.
Karşılaşma boyunca Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan kenardan Caulker'i sürekli uyarmasına rağmen bazılarını duydu, bazılarını duymadı.
***
Türkiye Süper Lig’de oynayan birçok kulüp, futbolcuların ve çalışanlarının bu pandemi sürecince ödeme yapmakla güçlük çekerken, Allah’a şükür Alanyaspor'da hiç para sıkıntısı yok. Araştırdım ve sordum; hiç bir futbolcunun ve çalışanın alacağı yokmuş. Ben Alanyaspor'da futbolcu olsam utanırım.
Neden diyeceksiniz. Bu hafta Trabzonspor'u mağlup etseydiniz milli maç arası var, hepiniz galibiyet primlerini alarak ailenizin yanına moralli olarak giderek haftayı iyi değerlenirmiş olacaktınız.  Bu fırsat bir daha gelmez.
***
Bu hafta locaları dolduran Alanyaspor taraftarını candan kutluyorum. Sizin desteğiniz olmasaydı. Belki de mağlup olacaktık. O da bir gerçek. Bu da benim görüşüm diyorum.