Alanya’da en etkili ve yetkili kişiler kimler?
Tabii ki.
Mülkiye Amirimizle Emniyet Müdürümüz. 
Birey ve toplum olarak yetkililerden ve etkililerden ne bekleriz?
Bizi rahatsız eden, huzurumuzu bozan yaratıklardan kurtarmalarını.
Öncelikle, Kastamonulu olarak, Safranbolu’dan Alanya’mıza gelip yeni göreve başlayan Sayın Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer’e hoş geldiniz diyor ve kendilerine görevlerinde her zamanki gibi başarılar diliyorum.
Uzun zamandır başarılı bir biçimde görevinin başında olan sayın Emniyet Müdürümüz Alper Avcı’ya da sevgi ve saygılarımı sunduktan sonra konuya giriyorum.
Birey olarak beni, toplum olarak da hepimizi büyük ölçüde rahatsız eden şey.
Tabii ki bana göre.
Şu otomobilinin ve motosikletinin egzozundaki susturucuyu çıkarıp, ya da araçlarına gürültü yapacak aparat taktırıp, gece gündüz, cadde ve sokaklarda araçlarını böğürterek gezen serseri, sadist ruhlu beyinlerle, araçlarındaki müzik setinin sesini sonuna kadar açan hanzoların, milleti rahatsız etmeleri.
Aynı dertten yakınan çok duyarlı vatandaşlarımızın olduğunu çok iyi biliyorum.
Sayın Kaymakamımızla sayın Emniyet Müdürümüz bu konunun üzerine ciddi bir biçimde gidip, bu araçları bağlatsalar, sanıyorum toplum olarak bu dertten en kısa zamanda kurtuluruz.
Böyle bir sevinci bize yaşattıklarında da, hepimiz kendilerine yüz bin kere teşekkür ederdik. 
Bu beladan kısa zamanda kurtulmamız mümkün mü?
Tabii ki mümkün.
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’nin Mülkiye Amiriyle  Emniyet Müdürü.
Bir sürü olumsuzluğun üstesinden gelirken, halkın huzurunu bozan üç beş kendini bilmez hayvana mı güç yetiremeyecekler?Bunlara hayvan dediğimden dolayı da, hepimizin çok değer verdiği ve sevdiği hayvanlardan özür diliyorum!