Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Erol Bulut'un daha önce sık sık Fenerbahçe’yle anlaşacağını yazmıştım. Ne hikmetse sanki ben yalan yazmışım gibi olmuştu. 
Fakat sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşme imzalamayarak Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak göreve başladı. 
Fenerbahçe’de Erol Bulut'un yardımcıları saha içine müdahale edemezken ne hikmetse Sportif Direktör Emre Bölezoğlu, tüm transferlerde yer aldı. Eski kaleci Volkan Demirel ise saha içinde mücadele eden oyuncalara müdahale etmesi herkesi şaşırttı.
Erol Bulut, Alanyaspor'da görev yaparken hiç kimse onun işine karışmıyordu. Büyük kulüplerin derdi büyük olur. Üç büyüklerde teknik direktörlük yapmak zordur. Üst üste puan kaybedersen hemen seni İstanbul basını tefe koyarlar. Ondan sonra senden gizli olarak hoca arayışına giderler. 
N’skala'nın Beşiktaş’la görüştüğünü yazdım. Erol Hoca’ya sormuştuk, ‘Yok öyle bir şey’ demişti. Maalesef oda sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olunca ben de ‘Yalancı N’Skala’ diye yazdım.
---
Alanyaspor geçtiğimiz hafta sonu lider Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. İstatistiklerde top oynama üstünlüğü Alanyaspor'un ama oyun üstünlüğüne puan vermiyorlar. Puan almak için mutlaka gol atmak gerek.
---
Erol Bulut, takımı 17. Hafta Alanyaspor’u mağlup edince konuşmasıyla Alanya'yı kızdırmıştı. Topla oynama oranı ve skor için söylediği söz bu hafta da onun başına geldi. Ünal Karaman’ın çalıştırdığı Göztepe, İstanbul'da Fenerbahçe’yi tek golle mağlup ederek istatistikleri alt üst etti.