Van Yüzüncü Yıl Veteriner Fakültesi’nden mezun olan 27 yaşındaki Ahmet Kollama, Antalya ve Alanya’da bulunan bir çok firmada tecrübe kazandıktan sonra kendi hayali olan Veteriner Kliniğini açtı.

Lara Antalya Hayvan Hastanesi’nde 3 ay, Alanya’nın köklü firmaları arasında yer alan Hacıince Şirketler Grubunda ise 2 yıl sorumlu veteriner hekim olarak çalıştığını ifade eden Veteriner Hekim Ahmet Kollama amaçlarının insanlara hayvan sevgisini kazandırmak olduğunu söyledi.

Pet ve Çiftlik hayvancılığı üzerine hizmet verdiklerini ifade eden Veteriner Hekim Ahmet Kollama, “Anatomi Veteriner Kliniği’ni hem sokak hem de sahipli hayvanların sağlıklarına kavuşmaları için faaliyete geçirmeye karar verdik. Pet ve çiftlik hayvancılığı üzerine hizmet verdiğimiz bu sektörde amacımız insanlara hayvan sevgisini aşılamak ve bilinçlendirmektir.  Klinik faaliyetleri olarak teşhis, tedavi, aşılama, hospitalizosyon, ameliyat, doğum, suni tohumlama ilaç ve pet kuaför hizmetlerimiz mevcuttur” şeklinde konuştu.

İki yıl farklı işletmelerde çalışarak tecrübe kazanan Veteriner Hekim Halis Olgaç ise, “Çiftlik hayvancılığı üzerine geliştirilmiş tam donanımlı olan bu işletmede tecrübe sahibi olup Anatomi Veteriner Kliniği’ni hizmete geçirmiş bulunmaktayız. Bölgemizde çiftlik hayvanı yetiştiriciliği gün geçtikçe azalmasına rağmen insanları bilinçli yetiştiriciliğe teşvik etmeyi amaç bilip insan ve hayvan sağlığı için çaba göstermekteyiz” dedi.