Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte İskele-Rıhtım bölgesinde teknelerin bağlandığı alanda yaşanan çökme ve tahribatı Cumartesi günü yerinde inceleyen ve sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, bu açıklamalarının ardından kendisine bir takım eleştiriler yönelten İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’a yanıt verdi. 
YETKİ VE SORUMLULUK BALIKÇILAR KOOPERATİFİN
Türkdoğan, iskelede konusunda yetkilileri göreve davet etmesine “Yerel iktidar sizde, genel iktidar sizde, seslendiğiniz yetkililer kimler?” şeklinde soru yönelterek Cumhur İttifakı ortakları arasında bir sorun olduğu imasına bulunan Arıkan’a yetkili ve ilgililerden kastedileni yanlış anladığını belirtti. 
Yetki ve sorumluluğun iskeleyi Tarım Bakanlığı’ndan kiralayan Alanya Balıkçılar Kooperatifi’nde olduğunu vurgulayan Türkdoğan, “Yetki kimdeyse gereğini yapmalı. Gereğini yapmıyor ve iskeledeki rezil manzarayı düzeltmiyorlarsa o zaman günü zamanı gelir, bakanlıklar nezdinde gereken yapılır. Bizler bir takım siyasi paydaş, kurum ve kuruluşlarla haberleşiyoruz. İhtiyaç hâsıl olursa gerek AK Parti ilçe başkanı, il başkanı, gerek teşkilat içimizdeki il başkanımız, milletvekillerimizle, genel merkez yöneticilerimizle her konuda her konuda uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi.
DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİNLERİN ARKASINA İP BAĞLAYIP TAKILANLAR
Cumhur İttifakı ruhu ile Cumhuriyetin 100’üncü yılında lider ülke Türkiye vizyonu ile ilerlediklerini söyleyen Türkdoğan, “2023’e girerken bizler yerli ve milli otomobilimizin üretim bandından inmesini bekliyoruz. Bizler TOGG’a bineceğiz. Geldiğimiz noktada hala doğan görünümlü şahinlerin arkasında ip bağlayıp takılanların da bir ders almalarını diliyorum. Biz cumhur ittifakı içinde yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’i destekledik. Yine 2024’e de Cumhur İttifakı ruhu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buradan bize atıfta bulunanlar öncelikle destek verdikleri belediye başkanlarına baksınlar” şeklinde konuştu. 
Türkdoğan, ülkenin ve milletin bekası için kayıtsız şartsız Cumhur İttifakı dediklerini hatırlatarak “Bunun yanında maalesef Cumhur İttifakı ve hükümetin nimetlerinden faydalanıp da başka yerlere göz kırpanları da vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum” dedi. 
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÜZENLEME GELMELİ
Son günlerde tepkilere neden olan yüksek elektrik faturaları konusuna da değinen Türkdoğan, “Pandemiden dolayı bütün dünyayı sarsan zamlar var. Evet, vatandaşlarımızın da bizlerin de canı yanıyor. Özellikle elektrik zamları hakikaten vatandaşlarımıza ciddi anlamda etkiledi. Elektrik faturalarının yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki su faturalarındaki artışa da dikkat çekmek istiyorum. Onlar da bir düzenleme yapmaları gerekir. Dün Cumhurbaşkanımız elektrik faturalarındaki çarpan sayısında bir düzenleme yaptı. İnşallah daha güzel bir düzenleme ile bu zamlar geriye çekilir ve vatandaşımızın nefes alması sağlanır. 
Ekonominin ötesinde beka diyoruz. Ülkenin ve milletin bekası. Eğer beka ve huzur olmayınca bugün Suriye’nin, Irak’ın en zenginleri vatansız evsiz kaldılar, sürünüyorlar. Biz ülkemizde huzurlu ve güven içerisinde yaşıyoruz. Dolayısıyla bu huzuru, güveni, istikrarı bozmamak adına bizler beka diyoruz” ifadelerinde bulundu. 
MEVLANA’NIN SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Alanya Belediyesi’nin sosyal ve üretken belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiğini belirtip proje ve yatırımları sıralayan Türkdoğan, açıklamasının sonunda “Siyasetle uğraşan, belli mevki ve makamlara talip olan herkesi Hazreti Mevlana’nın söylediği gibi ya olduğu gibi görünmeye ya da göründüğü gibi olmaya davet ediyorum” dedi.