Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ve hal komisyoncusu Mustafa Yüksekkaya’nın daveti üzerine Alanya Toptancı Hali’nde düzenlenen kahvaltı programına ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Konaklı Hal Dernek Başkanı Ali Ulukaya, Payallar Hal Dernek Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Demirtaş Hal Dernek Başkanı Hasan Aras katıldılar. Kahvaltıda tarımda yaşanan son gelişmeler değerlendirdi. 

“ÜRETİCİNİN MAĞDURİYETİ TÜKETİCİYE YANSIYOR”
Yönetim ve sektör temsilcisi olan meclis ve komite üyelerinin de hazır bulunduğu programda, Şahin, 
projesi ALTSO tarafından hazırlanan yeni Türkler Toptancı Hali inşaatının son durumu hakkında da bilgiler verdi. Şahin, “İlaç fiyatlarındaki fahiş artışlar konusundaki haklı serzenişleri olan komisyoncu dostlarımız, üreticinin bu durum karşısında mağdur olduğunu ve bu mağduriyetin tüketiciye kadar yansıdığına dikkat çektiler” dedi. 
“ORTAK AKILLA KATKI VERECEĞİZ”
Çocuk yaşta sandık çakarak iş yaşamına başladığı toptancı halinde eski dostları ile bir araya gelmenin kendisini hem duygulandırdığını hem de keyif verdiğini aktaran Şahin, “Dün olduğu gibi bundan sonra da komisyoncu arkadaşlarımızın yanında olmaya ve ortak akılla tarım sektörüne katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. – Haber Merkezi