Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Milli eğitim Bakanlığı’na bağlı okul öncesi kurumları da kapsayan teşvikten yararlanmak isteyen 48 ayını doldurmuş 60 aya kadar olan öğrenci ailelerinin, gönderecekleri özel anaokuluna kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Velilerin, ağustos ayının ilk haftası başlayacak olan teşvik başvuruları için tercih ettikleri anaokuluna müracaat etmeleri gerekmektedir. Kontenjanların sınırlı olması nedeniyle yeni kayıt yaptıracak velilerin ağustos ayının ilk haftası içinde başvurmaları kendi yararlarına olacaktır.”

Veliler memnun

Milli eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan bu destekten memnun olduklarını ifade eden öğrenci velileri, “Özel anaokullarına gönderdiğimiz çocuklarımız için ödediğimiz ücretin bir bölümünün bakanlık tarafından karşılanması bizlerin yükünü hafifletiyor. Bu desteği sağlayanlara teşekkür ederiz” dediler.

basliksiz-1ss.jpg

Kaptan Anaokulu memnun ediyor

Öte yandan, Alanya’da faaliyet gösteren anaokulları arasından en fazla tercih edilen kurumların arasında  Özel Kaptan Anaokulu olduğu öğrenildi. Kaptan’ı tercih eden öğrenci velileri, “Her anlamda mükemmel ve eksiksiz eğitim hizmeti veren, çocuklarımızı gözümüz kapalı teslim edebileceğimiz bir kurum olan Kaptan Anaokulu’na teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

nyqowcsg-001.jpg