Antalya Havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor. İç turizmi hareketlendiren 10 günlük bayram tatili boyunca Antalya’ya yaklaşık 1,5 milyon turistin gelmesi bekleniyor. Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkarılmasının ardından vatandaşlar tatil ve akraba ziyaretini bir arada yapmak üzere Antalya’yı tercih etti. Yerli ve yabancı turistler Antalya Havalimanının iç ve dış hatlarında yoğunluğa neden oldu. Turizm kenti Antalya Havalimanında iç hatlarda İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Trabzon, Samsun geliş seferlerinde büyük yoğunluk yaşandı. Tatile gelen aileler, anlaşmalı oldukları otele özel araçlarla hareket etti.

Antalya’ya İstanbul’dan tatil için geldiklerini ifade eden Kaan Şengül, "10 günlük bayram tatilini değerlendirmek için İstanbul’dan Antalya’ya ailemle beraber geldim. Tatil boyunca deniz, kum, güneş, havuz eğlencelerini değerlendireceğim. Bayram boyunca bol bol dinleneceğiz" dedi.

Cem ve İlknur Akgül çifti ise, "İstanbul’dan 10 günlük bayram tatilini değerlendirmek için geldik. Burada eğleneceğiz, biraz deşarj olacağız. İstanbul’un stresinden kurtulacağız. Bayramımızı tatille geçireceğiz. Çocuğumuzla geldik onunla da bol bol ilgilenmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.