Üretken Belediyecilik misyon ve vizyonuyla Alanya’ya sosyal faaliyetleri de kapsayan mega projeler kazandırmaya devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, doğu, batı ve merkez mahallelerde planladığı çocuk kreşi ve gündüz bakımevi projelerini bir bir hayata geçiriyor. İlk olarak Oba Mahallesi’nde temelini attığı çocuk kreşi ve gündüz bakımevini son aşamaya taşıyan Başkan Yücel, şimdi de doğuda sözünü verdiği projenin temelini attı. Mahmutlar’da hayata geçecek proje 2400 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. 500 metrekarelik bahçesi bulunacak tesiste cep sineması, müzik odası, kütüphane, oyun odası, etkinlik odası, uyku ve satranç odası gibi pek çok imkan yer alacak.

DUA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Temel atma töreninde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Şahin, Adem Er, Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, icracı müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut ile Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top ve Cebeci İnşaat yetkilileri eşlik etti. Yapılan duanın ardından Başkan Yücel inşaat sahasını gezerek işçilerle sohbet etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN CEBECİ AİLESİNE TEŞEKKÜR

İncelemelerin ardından projenin detayları hakkında bilgiler veren Başkan Yücel, “Bizim yöneticilik anlayışımız her şeyin eğitimle çözüleceği temeline dayanıyor. Oba’ya kazandırdığımız ve önümüzdeki günlerde açılışını yapacağımız Oba Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin tamamlanmasının ardından doğu bölgemizde de aynı şekilde bir projenin temelini attık. Güzel bir eğitim alanı oluşturuyoruz. Mahmutlar halkımıza hayırlı olsun. Ek dersliklerle birlikte 210 evladımıza hizmet edebilecek. Bunun yapımını üstlenen Cebeci ailesinin değerli büyüğü Oktay Cebeci’ye ve Cebeci ailesine bizlere bu eseri kazandırdıkları için bölge halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu önemli projeyi 2022-2023 eğitim öğretim yılına yetiştireceğiz” diye konuştu.