Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Melahat Seher İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 
“15 GÜNÜ İYİ DEĞERLENDİRİN”
Melahat Seher İlkokulu’nda bayrak ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer ardından öğrencilere hitap etti. Öğrencilerin karne öncesi son haftaya girdiğini hatırlatan Ürkmezer, 15 günlük tatili iyi değerlendirmesini istedi. Ürkmezer, “Tatilde kitap okumayı unutmamalısınız. Çünkü kitap okumak çok önemli. Bunu alışkanlık haline getirmelisiniz. Tatilde gittiğiniz yerlerde pandemiden dolayı maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etmelisiniz. Sağlık çok önemli. Sağlığınız olmazsa arkadaşlarınızdan, okul ve öğretmenlerinizden uzak kalmış olursunuz. Sağlığınızı koruyup dişlerinizi düzenli fırçalamayı unutmayın. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ
Konuşmasının ardından Ürkmezer, okulda Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen giysi ve terzilik kursunu ziyaret etti. Ürkmezer kadınların yapmış olduğu çanta, el işi, kıyafet dikimi çalışmalarını inceleyerek azimli çalışmaları için kursiyerleri tebrik etti.  

Anasınıfı öğrencilerinin serbest çalışma etkinliklerini de izleyen Ürkmezer ilkokul sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı. Ziyaretlerden sonra Okul Müdürü Mustafa Yaman’dan okulun fiziki yapısı ve okul hakkında bilgiler alan Ürkmezer öğretmenlerle bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda öğretmenlerle Ahenk Projesi hakkında konuşan Ürkmezer, “Amacımız Ahenk Projesi kapsamında öğrencilerimiz için yapılan tüm faaliyet ve çalışmaları birleştirerek tek çatı altında toplamak. Öğrencilerimizin değerler eğitimlerini, rehberlik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini destekleyerek daha iyi yerlere gelmelerini istiyoruz. Öğrencilerimiz için yapılacak her şeyi hep birlikte planlayıp gerçekleştireceğiz. Hepinize çalışmalarınız ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.