Hayate Hanım İlkokulu Toplantı Salonu’ndaki toplantıda önce Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara başladığı günden bugüne kadar Ahenk Projesi ile ilgili yapılan çalışma proje ve faaliyetler hakkında bilgiler aktarıldı.
“PLANLI BİR ŞEKİLDE YOL KAT EDİLDİ”
Toplantıda konuşan Kaymakam Ürkmezer, Alanya’da Ahenk Projesi’nin amaç ve hedefleri doğrultusunda planlı bir şekilde yol kat edildiğini söyledi. Ürkmezer, “Amacımız öğrencilerimiz için en iyisini yapmak ve onların eğitim hayatına her anlamda destek vermek. Hazırladığımız proje ve çalışmaların altyapısını iyi bir şekilde hazırlayıp öğrencilerimizin faydasına sunmamız gerekli. Bu kapsamda Ahenk Projesi için hazırladığınız çalışmaları çeşitlendirmemiz lazım. Çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Ardından İlçe Proje Yönetim Kurulu üyelerinin de söz aldığı toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve üyeler arasında Ahenk Projesi kapsamında hayata geçirilecek çalışmaların planlaması yapılarak faaliyete geçirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. – Haber Merkezi