Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 7 okulda toplam 744 öğrenciye eşofman hediye etti.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere eşofman hediye ettiklerini belirten ALTSO Başkanı Şahin, “9 senedir, eşofman, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri gibi hediyelerle binlerce çocuğumuza ulaşmanın ve onların mutluluklarına ortak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yine ortağı olduğumuz AHENK Projesi Kapsamında ALTSO Tiyatro Kulübümüzün sahnelediği hem eğitici hem de öğretici oyunlarımız da devam edecek.

Ekonomik alanlarda hayata geçirdiğimiz projeler kadar sosyal sorumluluk projelerimize de ilk günkü azim ve heyecanla devam ediyoruz” diyerek yardımda katkısı bulunan Hisarcıklıoğlu’na ve destek veren Ürkmezer, Mindivanlı ve Yılmaz’a teşekkür etti. 
Kaymakam Ürkmezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz da yapmış olduğu açıklamada ALTSO’nun faaliyetlerine değinerek Şahin’e teşekkürlerini sundu.