Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, akaryakıt fiyatlarına gelen zamlara isyan etti. Zamlar ve ekonomik kriz nedeniyle ziyaretçilerinin azaldığını belirten Cübbeli, "Eskisi gibi gelip gitmeler zorlaştı. Eskisi gibi cemaat nereden gelecek? Eskiden olsa Anadolu’nun dört bir yanından insanlar otobüs, minibüs kiralayıp geliyordu. Yolda Köfteci Yusuf'tan köfte bile yiyebiliyorlardı. Elimi öpüp hayır duamı aldıktan sonra dönüşte akrabasına, eşine, dostuna cehennem ateşinden koruyacak 'Yanmaz Kefen'  ayağına giydiği zaman rüyasında Peygamber Efendimiz’i görecek, Sırat Köprüsü’nden geçmesine yardımcı olacak Nalı-ı Şerif terlikleri alıp hediye olarak götürürlerdi. İşler kesat, bu zamlardan sonra siftah etmeden dükkanın kepengini kapattığım günler oluyor” diyen Cübbeli Ahmet'in en büyük üzüntüsü bu yaz tatilinde parasızlıktan dolayı jet skiye binemeyecek olması.

  ALLAH YÜZÜMÜZE BAKTI

Elazığ'da çalışma yapan MTA Genel müdürlüğü 3 ayrı bölgede çoklu maden rezervlerine ulaştı. Ne istersen var. Altın, bakır, çinko, boryum, uranyum, sodyum, helyum vs doğada bulunan tüm elementler. Buralar gelecek nisan ayında ihaleye çıkıyor. 2023 yılında ülkem uçuşa hazırlanıyor. Lozan Antlaşması’na konulan 100 yıl madenlerinizi işletemezsiniz yasağı da kalkıyor. Kapatılan petrol kuyuları tek tek açılacak. Karadeniz'de 250 trilyon dolarlık doğalgaz rezervi de cabası. Muhalefetin 'Seçimler yaklaşırken ülkede zaten aniden her yerden bir şeyler fışkırmaya başlar' yaygaraları bozgunculuktan öte bir şey değil.İsyan etmedik, isyankar olmadık. İsyana ve hüzne girmeden hep Eyüp Peygamber sabrı diledik. Sabrımızın karşılığı Allah yüzümüze baktı.

DELİLİK  ALAMETLERİ 

Doğrusunu isterseniz bekliyordum. Bilmek için kahin olmaya gerek yok. Açlık sınırının 6 bin 17 lira olduğu bir ülkede, çalışan asgari ücretlisinin 4 bin 253, emeklisinin 2 bin 500 lira ile yaşayabildiği bir toplumda delilik alametlerinin görülmesi gayet normal. Ama ben bu kadarını beklemiyordum.

Bir vatandaş CHP’li Kadıköy Belediyesi’ni CİMER'e şikayet etti: "Bana çipli çorba içirdiler, biji pkk diye bağırttılar." Bu adamı ciddiye alan birileri çıkar mı bilmiyorum. Bakarsın birileri ciddiye alıp Kadıköy Belediyesi hakkında soruşturma başlatabilir. Burası Türkiye.