Mayıs ayının sonlarına doğru yurdun doğu kesimlerinde kar yağışı ve sis, trafiği etkilemeye devam ederken. Antalya sahil kesimlerinde güneşi görenler dünyaca ünü Konyaaltı sahiline akın etti. Antalya kent merkezinde hava sıcaklığının 22 derece nem oranın ise yüzde 56 olan şehirde vatandaşlar park ve sahilleri doldurdu. Kimi yürüyüş yapıp güneşlenirken kimisi de denize girmeyi ve kano ile denize açılmayı tercih etti.

Öte yandan, varyant seyir terası, yasak olmasına rağmen adrenalin sever yamaç paraşütçülerin uğrak yeri olmaya devam etti. Ayrıca falezlerin alt kısmında bulunan kayalıklardan denize atlayanlar dikkati çekti.

Seçim günü hava durumu nasıl olacak Seçim günü hava durumu nasıl olacak

“4 MEVSİMİ AYNI ANDA YAŞAYABİLEN BİR ÜLKE”

Haftanın her günü deniz gelen Can Türker, ”Sabah 04.30'da gelirim denizime girerim çıktıktan sonrada işimize gideriz. Akşam iş çıkışı da gelip denize girip hem de sohbet ederiz. Güzel bir ortamı vardır Antalya’nın. Türkiye 4 mevsimi aynı anda yaşayabilen bir ülke bugün burada denize girersin 1 saat sonra da Saklı kente gidip kayak yapabilirsin. Türkiye’nin güzellikleri bunlar" dedi.