Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, turizm sezonu öncesi çok güzel gelişmeler olacağını belirtti. Geçen yıl, Alanya Belediye Meclisi olarak alınan karar gereğince sahil büfelerinin tek tip ahşap proje yapımı konusunun başarılı şekilde uygulandığını hatırlatan Bağışlar, sahillerin güvenliği ve temizliği konusunda ‘Temiz ve Güvenli Sahil’ projesinin detaylarını aktardı. 
Kargıcak’ta 3, Mahmutlar’da 5, Kestel’de 3, Tosmur’da 2 ve Oba’da 3 kişi olmak üzere Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından güvenlik görevlilerinin hizmet vermeye başladığını belirten Bağışlar, Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da haftalık yapılacak görevlendirmeler ile sahillerin temizliğinin rutin olarak yapılacağını söyledi. 

Mahmutlar'dan sonra o mahallede de asfalt yenileniyor Mahmutlar'dan sonra o mahallede de asfalt yenileniyor


VATANDAŞ VE İŞLETME SAHİPLERİNE DE GÖREV DÜŞÜYOR
Bağışlar, “Bu güzel hizmeti gerek vatandaşlarımız gerekse işletmecilerimiz memnuniyetle karşılamaktadır. Emeği geçen öncelikle Sayın Kaymakamımız Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve ALTİD’e teşekkür ediyoruz. Vatandaş ve işletme sahipleri olarak bizlere de görev düşüyor. Alanya turizmimizin geleceği için el birliğiyle bu memleketin katma değerine destek olacağız.” dedi.
SAHİLLERDE NE ARARSANIZ VAR
Bağışlar, Alanya Belediyesi ve ALTİD ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Temiz ve Güvenli Sahil’ projesi kapsamında Alanya Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ALTİD ekiplerinin sahil temizliğine devam ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurarak vatandaşları da göreve çağırdı. “Vatandaş olarak bizlere de görev düşüyor demek istememin sebebi elimizdeki görüntülerde saklıdır. Ne ararsanız var” diyen Bağışlar, sahilde pet şişeden cama, çerez paketlerinden çekirdek kabuklarına kadar her türlü atığın olduğunu söyledi.