Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde genişletme ve altyapı çalışması yaptığı, Akdam Mahallesi Cinnaslar Sokak’ta 2 kilometre yolu asfaltlıyor.

BAŞKAN YÜCEL, “KIRSALDA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Kırsal mahallelerin yaşam ve refah düzeyi yükseltmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın pek çok yerinde yol düzenleme, onarım ve asfalt hazırlığı çalışmamamız devam ediyor. Ekiplerimiz bir yandan programa alınan yollarda asfalt için hazırlık yaparken diğer yandan tamamlanan bölgelerde asfalt çalışması yapıyor. Şu anda Batı mahallelerinde Toslak ve çevre mahalleler olmak üzere oldukça yoğun bir asfalt öncesi çalışmamız var. Hedefimiz yaz sezonu boyunca vatandaşlara verdiğimiz başta yol ve asfalt olma üzere sözlerimizi yerine getirmek. Şu an Akdam Mahallemizde 2 kilometre uzunluğundaki ana yolda asfalt çalışması yapıyoruz. Birkaç gün içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” dedi. 

AKDAM MUHTARI DOĞAN, “BAŞKANIMIZ HER TÜRLÜ HİZMET VE DESTEĞİ SAĞLIYOR”

Mahallelerindeki çalışmalar için Başkan Yücel’e teşekkür eden Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan ise Başkan Yücel’in sadece asfalt noktasında değil, her konuda mahallelerine hizmet verdiğini belirterek, “Bugünde asfalt çalışmasına mahallemizden başlandı. Sadece yol ve asfalt değil, her istediğimiz hizmeti bize sunuyor. Başkanımız Adem Murat Yücel, Büyükşehir yasasından sonra mahallemizi her türlü hizmete kavuşturdu. Kendisine ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.