Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2021 asfalt sezonu kapsamında 177 kilometre yolu asfaltla buluşturdu. Doğu ve batı mahalleleri ile yayla yollarını kapsayan asfalt çalışmaları özellikle kırsal mahallelerde vatandaşların yüzünü güldürdü.

BAŞKAN YÜCEL, “5 ŞANTİYEMİZ VE 3 AYRI ASFALT EKİBİMİZLE YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Asfalt sezonu başında Alanya’nın mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçe genelinde 110 kilometre asfaltlama sözü vermişti. Asfaltlama çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Asfalt sezonu başında muhtarlarımızla tek tek görüşerek oluşturduğumuz program dahilinde yaz sezonunda 110 km asfalt dökerek, doğu, batı mahalleleri ile onlara bağlı yayla yollarında asfalt ve yol ile ilgili tüm talepleri yerine getireceğimizi söylemiştik. Şu an vatandaşlarımızın taleplerinin de üstünde bir yol ve asfalt çalışması gerçekleştirdik” dedi.

“KALİTELİ VE KONFORLU ULAŞIM AĞINI SAĞLADIK”

“Demirtaş Mahallemizden Okurcalar’a kadar olan tüm bölgede yayla yolları da dâhil 177 kilometrelik yolu asfaltla buluşturarak kaliteli ve konforlu bir ulaşım ağı sağladık” diyen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın yol ve asfaltla ilgili sorunlarını ortadan kaldırmak için doğu batı ve yayalarda 5 şantiye, 3 ayrı asfalt ekibimizle yoğun bir çalışma temposuna girdik. Öncelikle mevcut yollarda asfalt hazırlığı kapsamında altyapı ve düzenleme yaptık. Genişletme çalışmalarımızla yollarımızı güvenli hale getirdik. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütlerin yerine gelmesinden dolayı mutluyuz. Çalışmalarımız Alanya halkının refahı için aralıksız devam edecek.” dedi.