Alanyaspor, Süper Lig’in 28’inci haftasında sahasında konuk ettiği Göztepe karşısında Salih Uçan sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almazken takım kaptanı Efecan Karaca ise ilk 11’de değil, yedek olarak sahaya çıktı.
Göztepe ise defans ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktı. 
Maçın 21’inci dakikada Göztepe kalecisinin öne çıktığını gören Adam Bareiro topu aşırtma vuruşuyla filelere gönderirken karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu VAR’dan gelen ikaz sonucu incelemelerinin ardından golü iptal etti.
Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında Göztepe’nin ani atağında Alanyaspor'dan Fatih Aksoy ters vuruşuyla topu kendi ağlarıyla buluşturdu.
Alanyaspor 0- 1 Göztepe
Bu golden sonra Alanyaspor ani atağında Davidson topu auta atınca protokol tribünde karşılaşmayı izleyen Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu oyuncularına kızıp “Bu golü ben mi atayım!?”  diyerek tepki gösterdi.
İlk 45 dakika Göztepe’nin 1-0 galibiyetiyle sona erdi.
İkinci yarıya Göztepe bir değişiklikle başladı. Alanyaspor atağında Fatih Aksoy'un ortasında Ceyhun Gülselam ise önüne gelen topu seyretmesi evlere şenlik.
Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında Alanyaspor, korneri kullanan Berkan Kutlu'nun ortasını iyi takip eden Tzavellas'ın kafa vuruşuyla top Göztepe filesiyle buluştu. 
Alanyaspor 1-1 Göztepe
Nihayet 75’inci dakikada David'in yerine Efecan Karaca girdi.
Karşılaşmada Göztepe 1 puan almak için var gücüyle defans yaparak sahadan 1 puan almasını bildi.