Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı İş Adamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri ile buluştu. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda işadamlarının sorularını yanıtlayan Başkan Böcek, Antalya’ya kazandırılacak projeleri anlattı. Başkan Böcek geçmişle hesaplaşmaya girmeden Antalya için kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirilecek projelerin çalışmalarına başladıklarını söyledi. 

  OTOGARIN AKIBETİ BELLİ OLACAK

  Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Başkan Böcek DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer’in Antalya Otogarının Döşemealtı’na taşınıp taşınmayacağıyla ilgili sorusuna şu cevabı verdi: “Otogarın buraya taşınması ile ilgili önümüzdeki hafta toplantımız var. Şehir merkezindeki vatandaşlarımızın buraya nasıl geleceğine dair düşünceler oluştu. Otogarın buraya yapılmasının avantajları ve dezavantajları var. Önümüzdeki hafta nihai kararı vermiş olacağız.” 

  DÖSİAD üyelerine Antalya’nın sorunlarına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür eden Başkan Böcek, her türlü işbirliğine açık olduğunu belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak önerilerinize sonuna kadar açığız. Hangi projenin öncelikli olması gerektiği düşüncesiyle ortak hareket etmeye hazırız. Bu konuda bize bir öneri ya da dosya sunarsanız gereğini yaparız” diye konuştu. (İHA)