Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü'ne bağlı AKBEM kış döneminde öğrencilere destek olacak. AKBEM'de 8-14 yaş grubu çocuklar 27 branşta hem okul derslerine destek alabilecek hem de kültürel ve sanatsal kurslardan faydalanabilecek.  AKBEM 27 branşta 418 kurs ile 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemine başlayacak. 

   DERS ZİLİ 26 EKİM’DE ÇALACAK

  Online kayıtların ardından öğrenciler aileleri ile birlikte kurs merkezlerine giderek kesin kayıt yaptırabilecek. Kesin kayıt ise 14 - 20 Ekim tarihlerinde gerekli evrakların kurs merkezlerine teslim edilmesiyle gerçekleşecek. AKBEM’de kurslar 26 Ekim’de başlayacak.

   MATEMATİKTEN TİYATROYA

  8-14 yaş arası öğrenciler, İngilizce, Türkçe, Matematik, hızlı okuma, resim, karakalem, gitar, modern dans, fen ve teknoloji, bağlama, bilgisayar kodlama, satranç, tiyatro, piyano, keman, zeka oyunları(mangala)bilgisayar kullanımı, bale, zumba, taş boyama, tarih ve jimnastik branşlarından faydalanabilecek. Ayrıca TYT Üniversite Hazırlık ve LGS Hazırlık Kursları da düzenlenecek.

   KESİN KAYITTA TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR:

  Kimlik Fotokopisi, 1 adet Fotoğraf, AKBEM Kursiyer Başvuru Formu (AKBEM Kursiyer Kayıt Formu’nu online kayıt sistemindeki 'başvurularım' kısmından yazdırabilirsiniz), Kurs Kayıt Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu (Dekontun açıklama bölümünde öğrencinin adı soyadı ve kayıt olduğu kurs adı mutlaka yazmalıdır)