AK Partili arkadaşlarım var, CHP’li arkadaşlarım var. Ülkücü arkadaşlarım var, İYİ Partili arkadaşlarım var. Kürt arkadaşlarım var, komünist arkadaşlarım var. Hepsiyle belli düzeyde muhabbetim var. Bu seçim ortamı maalesef bizi biraz gerdi diyebilirim.

Tabi haliyle herkes kendi tarafının seçilmesini istiyor. “Sen şusun, sen busun” diyerek aynı ortamda bulunan arkadaşlar, hakaretvari bir şekilde masayı terk edenler var. “Orada, burada senin dedikodunu yapanlar var. Gidersek ülke biter” diyenden “Yeni oluşum şart” diyene, “Yıllardır bizi görmezden geldiniz” diyenden “Yaşasın devrim” diyene her kesimden dostlar bir anda değişiverdi.

Bunları insanı bir şekilde beşerin dizayn ettiği bir ortamda bulunmanın verdiği heyecana bağlıyorum. Biz bize yeteriz. Kin beslemeye gerek yok. Seçim bitti. Bir kazananı var ama biz bizi kaybetmeyelim, irtibatı koparmayalım. Seçimler gelir geçer, dostluk baki kalır. Seçimler vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. Halkın iradesi sandığa tecelli etti. Demokratik toplumlarda olduğu gibi… Kalın sağlıcakla.